Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TOKİ Türkiye'de 3. Etap ilk olarak Gönen'de gerçekleşiyor

TOKİ Türkiye

Türkiye'de ilk kez 3. Etap konut uygulaması gerçekleştirilen Gönen'de yüklenici firma Tuna Mühendislik, konutları verilen sürede tamamlamak için çalışmalarına süratle devam ediyor.

Türkiye’de ilk kez 3. Etap konut uygulaması gerçekleştirilen Gönen’de yüklenici firma Tuna Mühendislik, konutları verilen sürede tamamlamak için çalışmalarına süratle devam ediyor.
1.ve 2. Etap konutlardan sonra Gönen’de 3. Etap konut heyecanı yaşanıyor. Hak sahipleri hızla yükselen konutları yakından görmek için inşaat sahasını uzaktan da olsa ziyaret edip, gelecekte yaşayacakları evlerinin hangisi olacağı heyecanını yaşıyorlar.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, kendilerinin de en az hak sahipleri kadar heyecanlı olduklarını belirterek, “TOKİ uygulamasının ilk adımından itibaren ev sahibi olacak vatandaşlarımızın heyecanlarını bizler de yaşıyoruz. Uygulama Türkiye’de bir ilk olarak da dikkat çekiyor. Çalışmaların sahaya yansıması biraz zaman alsa da yüklenici firma bu zamanı geri kazandırmak ve hak sahiplerine bir an evvel teslim etmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor” diye konuştu.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı